José Luis Benejam rep a l’Ajuntament a Fernando Luis Gracia, Comandant General de Balears

page1image63020544

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha rebut aquest divendres matí a l’Ajuntament d’Alaior al nou Comandant General de Balears, Fernando Luis Gracia.

Durant la trobada, Benejam ha aprofitat per donar la benvinguda al general a la Comandància de Balears i l’ha congratulat pel seu nou càrrec. Així mateix, li ha expressat la permanent voluntat de col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, al mateix temps que li ha agraït l’interès mostrat per a tot el que té a veure amb la vida quotidiana al municipi.page1image63017856

D’altra banda, s’ha continuat preparant tot el referent a la Jura de Bandera Civil amb parada militar i desfilada que tindrà lloc aquest 28 de maig a Alaior, organitzada per l’Ajuntament i la Comandància de les illes.

Cal recordar que les inscripcions per la jura encara romanen obertes, fins al 19 de maig. Qui es vulgui apuntar ho pot fer mitjançant un formulari que trobaran a la web de l’Ajuntament, en aquest enllaç: https://www.ajalaior.org/Contingut.aspx?IdPub=18351.

Després, cal enviar la inscripció al correu electrònic dd.baleares@oc.mde.es o lliurar-les a l’Ajuntament d’Alaior, on, qui ho necessiti, també podrà demanar el document i omplir-lo presencialment.

page1image63016896

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.