L’Ajuntament de Ferreries posa en marxa els Dissabtes de Vermut Musical i les Rutes Naturals  Les activitats iniciades ahir dissabte es duran a terme fins el 18 de juny

 

Aquest dissabte 7 de maig es posa en marxa la programació dels Dissabtes de Vermut Musical a Ferreries, on actuaran els grups: Twone Music, Neus i Anna, Wanderlus, El Jardí de Lilith, Tina Servera i Nico Espinosa i Marcos Vinodelfin Duo.

La programació s’estendrà fins al 18 de juny, i compta amb la col·laboració de bars i restaurants del poble, i del mercat artesà, que tindran ofertes especials durant tot el matí.

A més, aquest diumenge s’inicia la programació de les Rutes Naturals de Ferreries, amb una visita guiada que parteix de Ferreries fins a les Barreres de Sant Antoni de Ruma, amb aturada al mirador de Son Vives.

Durant les pròximes setmanes s’han organitzat visites guiades al Camí Reial, a Binissuès, una observació astronòmica des del Barranc d’Algendar i una pujada a Santa Àgueda.

Per totes aquestes excursions recomanam inscripció prèvia a: ferreriestotlany@ajferreries.org

Aquesta acció ha estat possible gràcies al patrocini del Consell Insular de Menorca i de la Fundació Foment de Turisme de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.