Arriba la 4a edició del projecte Un Estiu per Créixer La principal novetat serà que els joves participants hauran d’idear i posar en pràctica una idea de millora al centre o entitat on participin

 

Després de tres edicions amb un gran èxit de participació i de valoració, el Consell Insular de Menorca, a través del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, engega la 4a edició del projecte Un Estiu per Créixer.

Les tres edicions passades han permès consolidar aquest projecte d’oci educatiu adreçat a joves d’entre 14 i 17 anys, que s’inspira en la metodologia de l’aprenentatge servei i pretén oferir una opció de lleure educatiu durant les vacances d’estiu.

Els adolescents tindran una experiència de participació activa en un entorn d’aprenentatge no formal, oferint un servei a una entitat, associació, empresa… del seu municipi, amb l’objectiu de proposar i emprendre una millora per als seus vesins, usuaris, clients.

L’edició del 2022 presenta algunes novetats, com l’assumpció de tota la coordinació (insular i local) per part del Consell Insular de Menorca, i també canvis pel que fa a l’enfocament i metodologia que guiarà la participació dels joves en el projecte.

La principal novetat serà que els joves participants hauran d’idear i posar en pràctica una idea de millora al centre o entitat on participin que repercuteixi de manera positiva i directa en els usuaris o clients del centre. A més, s’augmenten les places a tots els municipis, amb un màxim de 390 places ofertes.

La quarta edició del projecte Un Estiu per Créixer es posarà en marxa amb el procés d’inscripció, que es durà a terme del 13 al 23 de maig a través d’un formulari en línia al web d’Injove (www.injovemenorca.com).

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports recorda que els joves poden dirigir-se als punts d’informació juvenil del seu municipi, on seran informats i assessorats i els podran ajudar a fer la inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca