Actes 8 Març

Cristina Ballester, nova directora general d’Habitatge i Arquitectura Substitueix al menorquí Eduardo Robsy, que ha cessat per motius personals

 

 

Cristina Ballester

El Consell de Govern, a proposta del conseller de Mobilitat i Habitatge, ha aprovat avui el nomenament de Cristina Ballester Parets com a directora general d’Habitatge i Arquitectura, càrrec que ocuparà en substitució d’Eduardo Robsy, que ha cessat per motius personals.

A Cristina Ballester, la substituirà en el càrrec de directora gerent de l’IBAVI Olvido Terrassa Roca, fins ara directora del Departament de Gestió de l’IBAVI.

El Govern ha agraït la feina feta per Eduardo Robsy al capdavant de la Direcció General d’Habitatge i Arquitectura i ha reconegut la seva contribució a les polítiques públiques d’habitatge d’aquesta comunitat.

Cristina Ballester ha estat des d’agost de 2019 la directora gerent de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI). Ballester va ser directora d’Hisenda i Pressuposts del Consell Insular de Mallorca entre agost de 2015 i març de 2019, càrrec des del qual va posar en marxa l’Oficina de Responsabilitat Social de la institució. És llicenciada en economia per la Universitat Pompeu Fabra i té un màster en responsabilitat social corporativa i sostenibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.