La telefonia mòbil de nova generació 4G i 5G arriba a Sant Lluís La posada en marxa d’aquests serveis implica l’emissió en una franja molt propera a la que utilitza la Televisió Digital Terrestre (TDT)

 

Les companyies de telefona mòbil Telefónica, Vodafone i Orange han anunciat a l’Ajuntament de Sant Lluís que durant les properes setmanes realitzaran la implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació 4G i 5G al municipi.

La posada en marxa d’aquests serveis implica l’emissió en una franja molt propera a la que utilitza la Televisió Digital Terrestre (TDT), fet que podria afectar a la recepció de la senyal de televisió en alguns edificis o habitatges propers a les estacions de telefonia mòbil.

El Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, a través de l’Ordre ETD/100/2022, de 10 de febrer de 2022, ha establert el procediment d’actuació per a solucionar aquestes afectacions, per tal que les molèsties a la ciutadania siguin mínimes i la seva solució sigui gratuïta.

Davant aquesta situació, s’ha posat a disposició de la ciutadania el servei «Llega700», una entitat gestora que solucionarà de manera gratuïta qualsevol afectació en la recepció de la TDT motivada pel desplegament dels nous serveis de telefonia mòbil.

En cas que es necessiti aquest servei, s’ha de telefonar al telèfon gratuït 900 833 999, o emplenar el formulari que es troba a la web www.llega700.es, on també es pot trobar informació detallada sobre tot aquest procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca