Moncloa farà públics aquest dimarts els resultats de les anàlisis als mòbils dels ministres Es desconeix a hores d'ara si el Centre Criptològic Nacional haurà pogut inspeccionar tots els aparells

 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez

ACN Madrid – El govern espanyol farà públics aquest dimarts els resultats de les anàlisis als mòbils dels ministres, segons ha avançat la Cadena Ser i han confirmat a l’ACN fonts de l’executiu estatal. L’equip encapçalat per Pedro Sánchez informarà l’opinió pública de la tasca que ha dut a terme el Centre Criptològic Nacional. Segons la informació que publica la Ser, encara falta analitzar els telèfons d’alguns ministres, i es desconeix en aquest moment si en el moment de fer la compareixença demà s’hauran pogut inspeccionar o no. De moment ha transcendit que Pedro Sánchez, Margarita Robles i Fernando Grande-Marlaska van ser presumptament espiats amb Pegasus, notícia que transcendia en plena polèmica per l’anomenat ‘Catalangate’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca