Plec de lectura número 50! dedicat a l’erudit Gabriel Julià i Seguí

 

El Plec nombre 50 està dedicat a Gabriel Julià que ha ocupat bona part de la seva vida intel·lectual a les arts i a la història.

Aquest nou Plec està dedicat a Gabriel Julià i Seguí (Palma, 1933) que és un estudiòs de les arts i de la història, a més de ser un dinamitzador cultural reconegut i admirat. Al Plec es recullen fragments de tres de les seves obres més importants que mostren l’esperit de les seves obres i indiquen els seus principals delits intel·lectuals.

La part fotogràfica del Plec en aquesta ocasió conté una fotografia d’Alfredo Mayo Mayo (1907-1986) feta a Ciutadella entre els anys 50 i 70 del segle passat. Alfredo Mayo era un metge arribat de Lleó que s’instal·là a Ciutadella i al que li agradava molt fer fotografies com a afeccionat. El fons Mayo està dipositat a l’Arxiu d’Imatge i So del Consell Insular de Menorca i ens mostra molts paisatges que han canviat molt amb els anys.

Aquest Plec no té concurs però ja us podem anunciar que el següent sí que en tindrà i que serà lingüístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca