Putin justifica la guerra d’Ucraïna davant “l’amenaça” d’Occident: “L’OTAN ha començat una guerra contra nosaltres” El president de Rússia equipara l'acció militar amb la lluita de la Unió Soviètica durant la Segona Guerra Mundial

 

ACN Brussel·les – El president de Rússia, Vladímir Putin, ha justificat aquells dilluns l’atac sobre Ucraïna davant el que considera una “amenaça” dels països occidentals. “L’OTAN ha començat una guerra contra nosaltres” ha assegurat el mandatari durant la desfilada militar a la Plaça Roja de Moscou, amb motiu del Dia de la Victòria que commemora el triomf soviètic sobre l’Alemanya nazi durant la Segona Guerra Mundial. En el seu discurs, Putin ha dit que l’OTAN “no ha volgut escoltar” i ha subratllat que les seves accions han posat en perill “la seguretat” de Rússia. Per altra banda, el mandatari rus ha equiparat l’acció militar sobre Ucraïna amb la lluita soviètica durant la Segona Guerra Mundial, titllant el bloc occidental de “nounazistes”.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.