Els menorquins de La Vanguardia d’entreguerres, protagonistes de les II Jornades de Premsa Local

Els pròxims 20 i 21 de maig es celebren les II Jornades de Premsa Local de Menorca, organitzades pel Grup de Premsa Local de l’Institut Menorquí d’Estudis.

Aquestes jornades s’adrecen a periodistes, estudiosos i persones interessades que desitgin aprendre, reflexionar i debatre sobre premsa local en general, sobre el paper destacat de menorquins en la premsa catalana d’entreguerres en un moment clau per a la història del periodisme, i sobre les connexions entre Menorca i l’exterior, en particular amb Barcelona.

Durant aquests dos dies s’oferirà una visió general d’aquest fenomen, s’analitzaran amb més detall les figures de Màrius Verdaguer, Àngel Ruiz i Pablo, Jesús Ruiz Manent i Llorenç Lafuente, i es debatrà sobre el periodisme d’avui. Hi intervindran Susanna Quadrado Mercadal, redactora en cap a La Vanguardia; Miquel Àngel Limón Pons, periodista i membre de l’IME; José Gabriel López Antuñano, dramaturg i professor universitari; Margarita Florit, mestra; Eloisa Ruiz Fernández, llicenciada en Filosofia i Lletres, i Joan Cantavella, catedràtic emèrit de periodisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca