Més per Menorca entra a formar part de l’Aliança Lliure Europea (ALE) L’assemblea general de l’Aliança Lliure Europea ha aprovat per unanimitat l’entrada dels ecosobiranistes menorquins en aquesta formació política d'àmbit europeu

En representació de Més per Menorca s’han traslladat fins a Las Palmas de Gran Canaria el coordinador general del partit, Miquel Àngel Maria, i el secretari de relacions amb altres formacions polítiques, Damià Moll, per assistir a l’assemblea de l’Aliança Lliure Europea on ha estat votada l’entrada de la formació sobiranistamenorquina com a nou partit integrant.

La proposta, que permetrà que a partir d’ara Menorca tengui representació directa a Europa, ha estat aprovada per unanimitat amb 33 vots a favor.

Miquel Àngel Maria ha exposat davant els assistents les línies mestres en les quals treballa Més per Menorca, així com  la trajectòria de la formació i els objectius a assolir de cara al futur.

Des de Més per Menorca celebren la bona rebuda que han tingut dins l’Aliança Lliure Europea i asseguren que és una gran passa per a defensar els interessos dels menorquins i menorquines a les institucions europees i traslladar-hi iniciatives generades a Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca