José Corbacho, Carme Ruscalleda, Raül Balam, Nicolás Coronado i Ruth Llopis participaran en el Cooking Films 2022

Noms propis de la gastronomia del nostre país, com Carme Ruscalleda i Raül Balam, i de la petita i la gran pantalla, com José Corbacho, Nicolás Coronado i Ruth Llopis, visitaran Menorca per participar en el Cooking Films 2022. Seran els encarregats de presentar al públic sessions de cinema úniques en restaurants emblemàtics de l’illa.

El divendres 3 de juny, l’actriu menorquina Ruth Llopis (El rei borni, El secreto del Puente Viejo, Contratiempo) serà l’encarregada de presentar la pel·lícula Un bocado exquisito, de Christoffer Boe, títol que es podrà veure a Es Tast de na Silvia, un dels emblemes de la restauració de Ciutadella.

El dissabte 4 de juny, l’actor Nicolás Coronado (Tierra de lobos, Servir y proteger), conegut per sèries televisives i concursant de MasterChef Celebrity, presentarà Delicioso, drama culinari d’Eric Besnard ambientat en la Revolució Francesa, al restaurant Cristine Bedfor de Maó.

La projecció al restaurant Biniarroca de Sant Lluís de l’última pel·lícula de Benito Zambrano, Pan de limón con semillas de amapola, posarà el punt final al Cooking Films 2022 el diumenge 5 de juny, en una sessió conduïda per l’humorista i cineasta José Corbacho (Tapas, Pelotas).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca