Actes 8 Març

La Comissió Executiva de les Joventuts Socialistes de Menorca es reuneix per primera vegada per organizar l’Escola d’Estiu Tirso Pons Les jornades de debat se celebraran el dissabte 9 de juliol i versaran sobre el periodisme a la societat

Maó. – Els membres de la Comissió Executiva de les Joventuts Socialistes de Menorca s’han reunit per primera vegada, després de la celebració del seu congrés ordinari, per començar a organitzar l’Escola d’Estiu Tirso Pons, unes jornades de debat obertes a tota la ciutadania, i especialment als joves, que se celebraran dia 9 de juliol.

L’objectiu d’aquestes jornades és apropar les qüestions que generen l’interès del jovent menorquí i convertir-les en una eina transformadora de la societat. La temàtica elegida per a la celebració de la primera Escola d’Estiu és la tractar la vessant del periodisme a la societat.

En aquest sentit, s’està treballant en la participació de ponents d’alt nivell i que compten amb una trajectòria sòlida en l’àmbit del periodisme a nivell autonòmic, estatal i fins i tot europeu. A més, al llarg de les jornades es duran a terme col·loquis i diferents tallers amb els professionals.

Per altra banda, el secretari general de les JSM, Pepe Mercadal, ha defensat el missatge del nou cartell de les festes de Sant Joan, “el qual reflecteix, d’una manera coherent i respectuosa amb tothom, la necessitat de fer avançar i adaptar les tradicions als nous temps des d’una perspectiva feminista”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.