Actes 8 Març

Medi Ambient recupera les subvencions per al desenvolupament del Programa de centres ecoambientals El pressupost per a la convocatòria és de 70.000 euros

 

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat aquest dissabte la convocatòria de subvencions per desenvolupar el Programa de centres ecoambientals. Així, el pressupost dedicat a aquesta subvenció és de 70.000€ i té com a objectiu impulsar l’educació ambiental en la infància i la joventut a través de la participació de tota la comunitat educativa.

L’import mínim per a cada subvenció és de 300€, i pot arribar, depenent de les activitats que s’hi presentin, fins als 1.800 €. Cada centre educatiu només podrà presentar una sol·licitud de subvenció i ho podrà fer durant quinze dies hàbils des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria al BOIB.

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, ha mostrat la seva satisfacció en haver recuperat aquestes subvencions, «una eina més per contribuir a desenvolupar l’educació ambiental des dels centres escolars, i que compta amb la participació directa tant de l’alumnat com de l’equip docent». «Aprendre des de ben petits els valors ambientals genera consciència crítica i ecologista en les generacions futures, el que ens ajudarà a aconseguir un territori més sostenible», ha afegit Sansó.

Es podran presentar aquells projectes del Programa de centres ecoambientals que s’hagin desenvolupat entre el primer de gener de 2022 i el 10 d’octubre del mateix any. La finalitat de la línia de subvencions és millorar la capacitat d’intervenció de la comunitat educativa per intervenir positivament sobre el medi ambient, promoure els projectes ambientals dels centres educatius facilitant recursos informatius, formatius i educatius per aconseguir millores ambientals que puguin ser avaluables i mesurables i afavorir l’intercanvi d’experiències sobre els projectes ambientals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.