Tornen les flors a Ferreries Aquest cap de setmana 28 i 29 de maig, tornen les flors a Ferreries amb un programació repleta d’activitats

Ferreries Floreix 2022

En arribar finals de maig, la primavera deixa pas a l’estiu, les camps es van assecant, les darreres florides taquen les terres de Menorca. Com un homenatge a la primavera florida que va acabant, des de fa 11 anys a Ferreries, per aquest temps, el poble queda mudat, el vestim de flors i ramells.

Enguany, Ferreries Floreix, volem que sigui un poc més que els anys passats. Hem superat una pandèmia, comencen a quedar enfora aquells dos anys de coses magres. Tornaran les estores florals, les grans enramades en els carrers, el poble s’omplirà de colors, gent i actuacions. El plat fort no arriba ni a 48 hores, però com passa amb les nostres festes, allò que és curt i intens és més saborós, es viu més a fons, deixa bon gust i, entre i entre, sembla que duri una eternitat.

Vagi per endavant, l’agraïment i el reconeixement, que l’AL21 i l’Ajuntament de Ferreries, volem fer a tota la gent, vesins, entitats, institucions, comerços i empreses, que des de fa setmanes ja fan feina perquè aquesta nova edició de Ferreries Floreix sigui de recordar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.