The Voodoo Children Collective arriba aquest cap de setmana a Maó i Ciutadella

Voodoo Children Collective

La banda dirigida pel compositor i arranjador Toni Vaquer (Felanitx; Mallorca) arriba a Menorca amb un doble concert  que donarà per conclosa la programació del 24è Menorca Jazz Festival:

  • Divendres, 27 de maig a les 21 hores: Es Claustre del Carme (Maó)
  • Dissabte, 28 de maig a les 18 hores: Pla de Sant Joan (Ciutadella)

Voodoo Children Collective

La banda The Voodoo Children Collective neix a Boston l’any 2014, quan el seu director i també pianista Toni Vaquer, troba la necessitat de plasmar les seves pròpies melodies durant la seva estança al continent americà, on acaba estudiant un màster de composició. Allí, reuneix a un grup d’artistes del New England Conservatory i del Berklee College of Music que donen vida a The Voodoo Children Collective.

El 2017 Vaquer torna a Barcelona amb el projecte a les espatlles i decideix enregistrar el seu primer disc CD Voodoo Kids Vol.1. amb un nou grup format per músics amb interessos i objectius comuns, interpretant peces dels intèrprets que li són propis (com Marco Mezquida, Albert Bover, Pep Garau, Natsuko Sugao o Jorge Rossy).

Avui dia, la formació està composta per: Joan Mas (saxo alt), Eva Fernández (saxo alt), Miguel Ángel Rigo (saxo tenor), Caterina Obrador (clarinet baix), Tomeu Garcias (trombó), Miguel Gayà (trombó), Joan Amengual (trombó) Josep Garau (trompeta), Maria Antonia Gili (trompeta), Jaume Blázquez (trompeta), Guillem Nadal (trompeta), Enric Fuster (batería), Joan Garcias (contrabaix) Josep Munar (guitarra), Toni Mora (piano) i el seu director, Antoni Vaquer, que protagonitzaran una nova vetllada del Menorca Jazz Festival, que tanca així, una nova edició de gran èxit a Menorca.

Les entrades són ja a la venda a través de l’enllaç següent:

Els socis de Jazz Obert així com els alumnes i professors de les escoles de música de Menorca, obtindran un preu reduït en les seves entrades, mentre que l’ingrés serà gratuït per als menors de 12 anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.