El Costurero de Eli i Es Magatzem Ecològic guanyen el concurs de mostradors de Maó+Flors 2022 Dels 15 establiments que han concursat, 5 ho han fet en la categoria clàssica i 10, en la categoria especial, la temàtica de la qual enguany era la música

 

Un total de 15 comerços han participat al concurs de Maó+Flors d’aquesta edició, en el qual s’han donat un total de sis premis:

– 1r premi musical, 200€: El Costurero de Eli, carrer de l’Església, 32
– Accèssit musical, 100€: Todo Corazón, carrer de l’Àngel, 6
– Accèssit musical, 100€: Xoriguer, plaça del Príncep, 17

– 1r premi clàssic, 200€: Es Magatzem Ecològic, Avinguda J.A Clavé, 40A
– Accèssit clàssic, 100€: Òptica Riera, Ses Moreres, 12
– Accèssit clàssic, 100€: 7a Pàgina, Avinguda Menorca, 72

El jurat, format per regidors de tots els partits polítics que representen l’Ajuntament de Maó, a més de dues empreses de jardineria, una representant de l’associació Mô Comercial i una representant del grup de voluntariat de Maó+Flors, ha destacat la originalitat i la qualitat de tots els participants.

Dels 15 establiments que han concursat, 5 ho han fet en la categoria clàssica i 10, en la categoria especial, la temàtica de la qual enguany era la música.

El regidor de Dinamització Econòmica i Festes José Manuel García, ha agraït “l’esforç i el temps dedicat per als comerços en realitzar les decoracions dels seus mostradors, tant als que han participat al concurs com als que no han participat però que també han ornamentat amb motius florals els seus mostradors”.

A més, ha destacat que enguany la participació ha estat més baixa que en edicions anteriors, i que ho atribueix a la reactivació després de la pandèmia.

Per últim, ha convidat a la ciutadania a que passegi per la ciutat aquests dies de Maó+Flors i incloure aquests mostradors en el seu recorregut de visites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.