Es Claustre aposta per una programació diària durant tot l’estiu Com a novetat s’instauren els dimecres escènics i s’amplien els cicles de cinema i jazz.

 

Es Claustre arriba gairebé a les seva quinze temporada d’existència amb un nou estiu d’oferta ininterrompuda. Tant és a quin dia de la setmana ens trobem, Es Claustre té una activitat a punt de dilluns a diumenge i fins a arribar a més d’una vuitantena de propostes!

Depedro, León Benavente, Ladilla Rusa, Rufus T. Firefly, Rupatrupa, Marwan o Mr. Kilombo són alguns dels noms més destacats de la programació pròpia. Músics de l’escena nacional i internacional que se sumen a les propostes de proximitat com Verlaat o Miquel Serra, i a noms més propers a l’escena catalana com Roger Mas, Ginestà o Suu. Tot a l’espera d’algunes dates noves per destacar.

Durant els mesos en què l’oci i els concerts a l’aire lliure són un reclam unànime, la terrassa del centre de Maó s’omple de música de qualitat amb un programa marcat per la constància i la diversitat, amb tants noms com vespres d’estiu hi ha. Aquest any s’amplia el nombre de concerts durant els mesos de juny i setembre i s’afermen els cicles que es tenien fins ara.

L’activitat setmanal d’Es Claustre

Aquesta temporada es mantenen les aliances amb moltíssimes entitats, cicles i persones.

Les setmanes a Es Claustre s’obren els dilluns amb el cicle de cinema MIRADES, cinema intercultural en català curat per l’associació Memòries de Menorca. En aquesta activitat s’hi han implicat entitats de renom com és el CCCB i la Casa Àsia i s’hi veuran títols com Milicianes (25/07) o A thousand girls like me (8/08). Les sessions són tots els dilluns de juliol i agost a les 21.30 h o a les 22 h a un preu de 3 €.

Els dimarts és el torn de la música als carrers de Maó i l’accés a Es Claustre és amb entrada gratuïta per sentir a músics locals com Figues d’un Altre Paner, Aikau, Roigé o Glosat coincidint amb les festes de Maó.

Els dimecres passen a ser un dia d’arts escèniques amb una inclinació especial pels monòlegs. El grup de stand up comedy El Soterrani, personatges com Marc Serrats o el veterà Leo Bassi o JJ Vaquero formen part d’aquestes propostes escèniques dels dimecres.

De dijous a dissabte el programa se centra en la música, dedicant els divendres a les propostes més atrevides. I finalment, els diumenges a les 21 h es releguen al cicle de jazz Esclaustre23 amb gairebé una vintena de concerts i més de 70 músics destacats del jazz. Un cicle que just presentàvem la setmana passada i que preveu ser un dels plats més exquisits d’enguany, amb un calendari que també s’amplia de juny a setembre.

La continuïtat de les col·laboracions

Les col·laboracions més destacades es tradueixen enguany en acollir novament el Cranc Festival amb personalitats com Holly Miranda, Temples o el mexicà Kevin Kaarl (22-24 de setembre); el Menorca Groove, que enguany es programa entre els dies 10 i 12 de juny i és qui ens porta a Vic Miralles o Golfo de Guinea; el festival de jazz Essències que porta Wayne Escoffery i el concert de cloenda del 24è Menorca Jazz amb The Voodoo Children Collective (27/05).

La bona sintonia amb personatges habituals dels estius també permet presentar un concert inèdit com és el de Locomotora, amb Muchachito, Joan Garriga, Madjid Fahem i Willy Fuego junts dalt l’escenari, un concert pensat per dia 1 d’octubre perquè els temporers hi puguin assistir. Tampoc hi faltaran Albert Pla o Las Migas, músics que fan estiu!

Horaris i Entrades

Moltes de les entrades d’aquest estiu ja estan disponibles a la web d’Es Claustre i els preus oscil·len entre els 10 i els 25 €. L’horari habitual dels concerts és a les 21 h, però pot variar en funció de l’espectacle.

Els horaris d’obertura al públic amb servei de bar i cuina són:

MAIG

Divendres i dissabte

20.00h – 03.00h

JUNY

cada dia excepte dilluns

19.00h – 03.00h

+ Dissabtes matí de 11.00 a 16.00h

JULIOL i AGOST

cada dia obert de 19.00h – 03.00h

SETEMBRE

De l’1 a l’11 cada dia obert de 19.00h – 03.00h

Del 15 al 30 de dijous a diumenge de 19.00h – 03.00 h

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca