Gerifeines, projecte solidari as Mercadal

 

L’Ajuntament des Mercadal impulsa aquestes setmanes Gerifeines, un projecte que duu a terme la Residència i Centre de Dia des Mercadal (SSR Hestia), els Serveis Socials de l’Ajuntament i la Creu Roja.

Avui s’ha presentat el projecte, que consisteix a fer una recollida de doblers a través de venda de petits objectes fabricats pels usuaris de la Residència i Centre de Dia des Mercadal. Els beneficis obtinguts aniran destinats a la compra de menjar i altres productes de primera necessitat per a les persones empadronades al municipi en risc d’exclusió social i que lliurarà la Creu Roja.

L’Ajuntament fa una crida a participar a totes les botigues que vulguin col·laborar amb la iniciativa. Totes aquestes es poden posar en contacte amb la residència, els Serveis Socials o la Creu Roja i durant sis mesos podran ser botiga col·laboradora.

El regidor Javier Periañez agraeix la tasca que duen a terme els Serveis Socials de l’Ajuntament, la Residència i Centre de Dia des Mercadal i tots els voluntaris de Creu Roja per tirar endavant projectes innovadors al municipi com aquest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca