Actes 8 Març

Pèl de Gall, en concert el pròxim 4 de juny a la Sala Multifuncional d’Es Mercadal El grup menorquí comptarà amb Els Nòmades com a banda telonera de la vetllada, que actuarà prèviament a partir de les 22 hores.

Pèl de Gall Menorca

 

La Sala Multifuncional d’Es Mercadal obre les portes a una de les bandes menorquines més aclamades del moment: Pèl de Gall, que, el pròxim dissabte 4 de juny, presentarà les seves noves melodies de rock català en un concert replet de novetats.

Pèl de Gall - Sala Multifuncional d'Es MercadalLa formació liderada per Francesc Pons (veu i guitarra) i formada per Ernest Martí (guitarra), Xavi Martí (baix), Biel Janer (teclat), Edu Florit (bateria) i el nou adherit Xec González (guitarra i trompeta), donaran a conèixer per primer cop a Menorca les lletres de ‘Mai’, ‘Junts’ i ‘C’e la vie’, cançons festives molt aplaudides pels seguidors del grup en les seves xarxes socials, que asseguren l’èxit de la nit a Es Mercadal.

“Ens morim de ganes de sonar en directe les noves cançons de Pèl de Gall i de fer-ho amb el nostre públic de sempre, que després de dos anys tornarem a veure ballar i saltar sense mascaretes. Estem molt il·lusionats amb aquest concert i amb la festa que farem tots junts a Menorca, a casa nostra” – confessen els membres de Pèl de Gall.

La vetllada arrancarà amb l’actuació del grup emergent Els Nòmades,  guanyadors del Festival Musical de Talent Jove, format per un grup de joves d’entre 16 i 17 anys procedents dels municipis de Maó i Alaior, que des de fa només un any, fan les seves primeres passes sobre els escenaris amb les seves versions creades a partir de les melodies més conegudes del rock dels 60s,70s i 80s, del rock indie del moment, o de les cançons menorquines més populars; aconseguint fins al moment, una gran repercussió per part del públic menorquí.

Les entrades són ja a la venda al portal Ticket Ib a través del següent enllaç: https://ticketib.com/es/events/pel-de-gall-a-es-mercadal-presentacio-noves-cancons-a-menorca i als diferents punts de venda físics: Bar Imperi (Ciutadella), Sa Llibreria (Ferreries), Bar es Gurugú (Es Mercadal), Bar Sa Branca (Es Migjorn Gran), Ca na Divina (Alaior) i Sime (Maó).

Així, Menorca s’adhereix al calendari d’estiu dels de Pèl de Gall, que després d’haver actuat a la sala Es Gremi de Palma el passat 21 de maig, continua la seva gira pel territori balear i català amb actuacions previstes a la sala de concerts Luz de Gas de Barcelona, programada pel pròxim 2 de juny i al festival Canet Rock Mallorca, que celebrarà la seva primera edició el pròxim 23 de juliol a Alcúdia.

Fotos: Be Creative

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.