Actes 8 Març

Un grup de periodistes i agents de viatge alemanys coneix la Menorca més natural i sostenible La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha organitzat el press trip i fam trip conjuntament amb l’oficina de Turespaña a Berlín

 

Un grup de periodistes i agents de viatge alemanys ha participat aquests dies en un press trip i fam trip enfocat a mostrar la part més sostenible de Menorca, organitzat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) amb la col·laboració de l’oficina espanyola de turisme a Berlín.

El programa de visites ha inclòs un passeig pel Parc Natural s’Albufera des Grau; una ruta a peu pel Camí de Cavalls GR-223; una visita al Centre Artesanal de Menorca; un recorregut pel port de Maó amb aturada al Llatzeret i visites guiades a Fornells, Es Mercadal, Ciutadella i Maó. També han viscut experiències relacionades amb les postes de sol de Menorca, el llegat talaiòtic i la Menorca Starlight.

Els periodistes i agents de viatge han pogut conèixer de primera mà la gestió sostenible que fan alguns establiments i agroturismes que segueixen bones pràctiques mediambientals i d’eficiència energètica, així com finques productores d’agricultura orgànica i de productes com l’oli d’oliva i el vi seguint processos artesanals. Essent Menorca Regió Europea de la Gastronomia, les experiències culinàries també han estat presents, entre elles una demostració de com s’elabora la salsa maonesa, producte destacat de la nostra illa.

Aquest press trip i fam trip respon a l’objectiu de la FFTM i la direcció insular de Promoció Turística i Fons Europeus del Consell Insular de diversificar mercats emissors i atraure un perfil de viatgers que facin més sostenible l’activitat turística a l’illa i que permetin allargar la temporada. Com ha pogut comprovar aquest grup procedent d’Alemanya, Menorca està plena de petits plaers que es poden gaudir els 365 dies de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.