EUIB dóna el seu suport a la periodista Maria Llull

Palma – Els representants polítics de l’extrema dreta a Palma varen registrar, el passat dia 12 de maig, una proposta relativa a ‘neutralitat i exemplaritat del alts càrrecs de l’Ajuntament de Palma’, mitjançant la qual insten l’equip de govern a cessar la responsable de premsa de MÉS per Palma, Maria Llull.

Des d’EUIB ja ens hem pronunciat amb anterioritat i ho tornarem a fer els pics que faci falta, sempre donarem suport a les accions de caire antifeixista, així com a les persones que les promouen. En aquest cas, es demana aquest cessament perquè Llull  va convocar una concentració de rebuig a un acte convocat per Vox a un centre d’educació públic amb motiu del dia de les famílies. Una concentració ubicada on les autoritats varen indicar (després de seguir els procediments i peticions d’espais corresponents), i que va transcòrrer de forma pacífica, per molt que l’extrema dreta ho vulgui criminalitzar..

Volem reafirmar el nostre suport a la periodista Maria Llull, la qual coneixem des de fa anys per haver passar per diversos mitjans de comunicació de les Balears, i condemnam les acusacions de fanatisme, incitació a l’odi i, encara més, d’incitació a la violència, fetes pel grup municipal de Vox a Palma. Res més lluny de la realitat.

Per acabar, volem recordar el nostre compromís amb la antifeixisme, la no-violència i la desmilitarització. Totes les persones i accions adreçades a avançar cap a la cultura i la política de la pau ens trobaran al seu costat. Recuperar els carrers no serà senzill després d’anys de desmobilització, però és l’únic camí per acabar amb la discriminació i l’odi cap als col·lectius més vulnerables. Per tot això, agraïm a Maria Llull la seva valentia i determinació a l’hora de tirar endavant accions antifeixistes per posar-se en primera línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.