Ampliació de l’horari d’inspeccions ITV a Maó

 

ITV

L’horari d’atenció i inspecció de vehicles s’allargarà una hora més durant el mes de juny a l’estació ITV de Maó. Juntament amb aquesta mesura es preveu l’obertura, en horari de matí de dos dissabtes, l’11 i el 25 del mateix mes, la qual cosa ha de permetre descongestionar la saturació de citacions que pateixen actualment les dues estacions ITV de l’illa, Maó i Ciutadella.

La mesura, instada pel Departament de Mobilitat del Consell Insular, ha sigut consensuada amb els treballadors i Certio, l’empresa actualment concessionària del servei.

Incorporació de nous inspectors
Les dificultats per trobar personal qualificat i apte per a poder passar inspeccions a l’illa s’ha solucionat provisionalment amb l’arribada d’inspectors provinents d’altres estacions que a dia d’avui gestiona Certio a Catalunya. D’aquesta manera es pretén reduir, de manera sensible, l’espera per a poder aconseguir una cita a les estacions ITV de l’illa.

Els treballadors de l’estació ITV de Ciutadella, de moment han manifestat la seva negativa a fer hores extres, no obstant, no es descarta poder arribar a algun tipus d’acord entre empresa i treballadors.

Des del mateix Departament de Mobilitat han iniciat també els pertinents tràmits per a sancionar a l’empresa pel fet d’incomplir amb una de les clàusules del contracte en què s’estipula el temps màxim d’espera per obtenir cita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.