Inici del servei de bus al far de Favàritx

favaritx2

Demà, dia 1 juny i fins el 30 de setembre està previst que comenci el servei de transport regular de passatgers que ha de cobrir el trajecte de Maó al Far de Favàritx.

Aquest serà el 5è any consecutiu de funcionament d’aquest servei que disposarà de 6 expedicions diàries els set dies de la setmana distribuïdes de manera que hi ha tres expedicions al matí i tres al capvespre. La novetat per aquest estiu 2022 és que es disposarà d’un major esponjament de l’horari. És a dir, la primera sortida des de l’estació d’autobusos s’avançarà respecte a l’horari de l’estiu passat, així com també la darrera sortida des del far de Favàritx es retardarà.

Es preveu que l’afluència de passatgers per aquest estiu 2022 sigui similar a la dels anys previs a la pandèmia quan es van registrar un xifres de més de 20.000 persones usuàries que van optar per al transport públic com a mitjà per visitar un espai únic i protegit.

Tota la informació referent al servei de transport regular de passatgers es pot consultar a la pàgina web de Mou-t Menorca.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca