Educació obre la convocatòria d’ajudes de desplaçament per a alumnes de les Illes Balears que cursen estudis d’ensenyaments artístics superiors a la Unió Europea El termini per lliurar les sol·licituds romandrà obert fins al 15 de juny

nen sonant la guitarra

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar en el BOIB número 66, de 21 de maig de 2022, la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional d’11 de maig de 2022 per la qual es convoquen ajudes de desplaçament per a alumnes de les Illes Balears que cursen estudis oficials d’ensenyaments artístics superiors a la Unió Europea (UE-27) durant l’any acadèmic 2021-2022.

La finalitat d’aquesta convocatòria, dotada amb 12.000 euros, és compensar part del cost del desplaçament dels alumnes de les Illes Balears que, atès el fet insular, s’han de desplaçar i han de residir fora de l’illa on es troba el seu domicili familiar per cursar estudis oficials d’ensenyaments artístics superiors a qualsevol país de la Unió Europea (UE-27). Poden beneficiar-se d’aquestes ajudes tant els alumnes amb domicili familiar a les Illes Balears que cursen aquests ensenyaments en una altra comunitat autònoma d’Espanya o en un altre país de la Unió Europea i també els alumnes amb domicili familiar a Menorca, Eivissa o Formentera que cursen els seus estudis a Mallorca.

En aquest sentit, aquestes ajudes de desplaçament són incompatibles amb les beques per a finalitats similars (matrícula, residència i/o desplaçament) que es puguin rebre de qualsevol administració. També són incompatibles amb qualsevol tipus d’ajuda o beca per a finalitats similars d’entitats públiques o privades.

La subvenció per a cada sol·licitant que compleixi els requisits establerts consisteix en una ajuda econòmica de 600 euros com a màxim. El termini per lliurar les sol·licituds romandrà obert fins al 15 de juny de 2022.

Tota la informació (persones beneficiàries, requisits, documentació que s’ha d’adjuntar a la sol·licitud…) es pot consultar a la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.