Consell i ajuntaments acorden la realització d’una campanya de prevenció i sensibilització en el context de les festes patronals A més, també s’està treballant amb la creació d’un protocol per involucrar també els locals d’oci nocturn.

La consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, ha presentat aquest matí a la Comissió de Presidents Locals de Menorca una proposta per a realitzar campanyes de prevenció i sensibilització en el consum d’alcohol en menors i contra les agressions masclistes i LGTBI-fòbiques i ha sol·licitat la col·laboració de tots els municipis. En concret, es pretén donar continuïtat a les campanyes ja engegades abans de la pandèmia, moment en el qual es van haver de suspendre, i s’espera que les primeres iniciatives estiguin en marxa per les festes de Sant Joan.

Per una banda, pel que fa a la campanya de prevenció d’alcohol consisteix en la creació de material divulgació que es farà servir per difondre en les xarxes socials, merchandising, cartelleria i pancartes els dies de les festes patronals, i anirà destinada principalment en dues línies: el consum d’alcohol entre els menors d’edat i joves i també la concienció a la població adulta com a exemple i model de referència dels més joves.

Per altra banda, la campanya de prevenció contra les violències masclistes i LGTBI-fòbiques serà la continuïtat del projecte ‘En Formes Part’ i que inclourà l’habilitació de Punts Liles a totes les festes patronals. A més, també s’està treballant amb la creació d’un protocol per involucrar també els locals d’oci nocturn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.