Diumenge, portes obertes al Centre de Recuperació de Fauna Els interessats podran veure els animals que hi viuen i conèixer la feina que s'hi realitza per a tenir cura de la fauna de Menorca.

Aquest diumenge 5 de juny, de 10 a 14 h, teniu l’oportunitat de venir a la jornada de portes obertes al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca. Veureu els animals que hi viuen i podreu conèixer la feina que s’hi realitza per a tenir cura de la fauna de Menorca. Aquesta jornada es fa amb la col·laboració de Líthica i l’Ajuntament de Ciutadella, per a celebrar el dia mundial del medi ambient.

L’hospital d’animals atén més d’un milenar d’animals cada any. La majoria dels ingressos es deuen a impactes ocasionats per l’activitat humana: nius en espais urbans, atropellaments, col·lisions amb cablejats i finestres, atacs de mascotes, accidents amb maquinària agrícola, espècies invasores, etc. Intentam pal·liar la nostra afectació sobre la fauna, i també estudiar-hi solucions.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre funciona gràcies al conveni amb el COFIB, i ajudes del Consell Insular a través de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, i els ajuntaments de Ciutadella, Maó, Es Mercadal, Ferreries, Sant Lluís i Es Castell. Així i tot és fonamental també l’ajuda de particulars que apadrinen algun dels animals residents i la gran dedicació de persones voluntàries que col·laboren en la multitud de tasques d’aquest hospital.

L’hospital d’animals està situat a les Pedreres de s’Hostal que gestiona Líthica, a Ciutadella al Camí Vell km 1.

One Comment on “Diumenge, portes obertes al Centre de Recuperació de Fauna Els interessats podran veure els animals que hi viuen i conèixer la feina que s'hi realitza per a tenir cura de la fauna de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.