Per Sant Joan, grades per a persones amb mobilitat reduïda Es muntaran un total de 70 grades, 40 a la plaça des Born i 30 a Es Pla

Sant Joan accesible

Amb motiu de les festes de Sant Joan, l’ajuntament de Ciutadella posa a disposició de la ciutadania un total de 40 localitats a les grades muntades a la plaça des Born i de 30 a Es Pla, concretament per a les persones amb mobilitat reduïda i les persones amb grau de discapacitat reconegut per tal que puguin gaudir des Caragol des Born i dels Jocs i Corregudes des Pla.

Les persones amb mobilitat reduïda, sense grau de discapacitat, poden adreçar-se fins al divendres 17 de juny a les dependències municipals de serveis socials, edifici Ca Sa Milionària, Camí de Maó, 102 en horari de 9 a 14 hores per tal de fer la petició per poder assistir-hi. S’ha de presentar informe mèdic que acrediti els greus problemes de mobilitat, el DNI de la persona sol·licitant, així com de la persona acompanyant, en cas de necessitat.

Les persones amb discapacitat han de dirigir-se també fins al dia 17 de juny a la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, Avinguda Palma de Mallorca 1, de Ciutadella en horari de 9 a 14 hores per tal de fer petició per poder assistir-hi. S’ha de presentar el full que justifica el grau de discapacitat acompanyat del DNI de la persona sol·licitant, així com de la persona acompanyant, en cas de necessitat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.