Actes 8 Març

Es posa en marxa un any més el servei de platges accessibles i de suport al bany Aquesta iniciativa es presta a Sa Platja Gran i a Santandria a partir del cap de setmana de 4 i 5 de juny

fotos Santandria platja adaptada

L’Ajuntament de Ciutadella posa en marxa un any més el servei de platges accessibles i de suport al bany a la Platja Gran i a Santandria. Aquest servei facilita que les persones amb discapacitat física i/o mobilitat reduïda puguin gaudir del temps de lleure i d’oci, del sol i de la mar amb seguretat (amb material adaptat, com cadires, crosses, passarel·les…) i higiene (cabines integrals), per fomentar, així, la inclusió social i l’accessibilitat universal per a totes les persones, independentment de la seva autonomia o dependència.

El servei s’activa el primer cap de setmana de juny i es prestarà de forma ininterrompuda a partir del dia 11 de juny i fins el dia 25 de setembre. Es compta amb personal tècnic a cada platja, degudament titulat, que dóna suport a les persones amb mobilitat reduïda i/o discapacitat que hi acudeixen. Així, se’ls facilita l’accés a la platja, se’ls informa dels serveis que s’hi s’ofereixen, se’ls posa a l’abast el material adaptat i se’ls acompanya per arribar a l’aigua, als serveis i a les dutxes adaptades. També se’ls vigila i observa durant el bany i es dinamitza la seva estada a la platja amb tècniques d’animació per realitzar activitats aquàtiques.El servei està operatiu de dilluns a diumenge, amb els horaris següents:

– Santandria: de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 18 h.

– Platja Gran: de 8.30 a 12 h i de 17.30 a 19.00.

Per garantir el funcionament correcte del servei i la comoditat dels grups i centres que hi volen assistir cal sol·licitar sempre cita prèvia telefonant al 971480604.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.