Cala en Porter ja compta amb un pipicà

Ahir matí, el batle, José Luis Benejam, juntament amb Mari López, regidora d’Urbanitzacions, Txiqui Arévalo, regidor de Brigades, i alguns veïns i veïnes de Cala en Porter amb les seves mascotes,  van inaugurar el primer pipicà de Cala en Porter.

La nova instal·lació, d’uns 700 m2, es troba al costat del camp de futbol 7 i de l’skate park, una zona molt transitada.

Per tal de condicionar l’espai, l’Ajuntament va construir una paret per delimitar la infraestructura, així com un tancament de seguretat. D’altra banda, s’ha espargit material arenós, s’han col·locat bancs, papereres i un dispensador de borses per retirar excrements. Està previst que també s’instal·li una font d’aigua.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «per aquest Ajuntament, Cala en Porter és una prioritat. Durant els últims anys s’han fet reformes i inversions molt importants i s’han millorat i creat nous serveis a la urbanització».

A partir d’ara, els cans de Cala en Porter, així com els que visiten la urbanització durant l’estiu, tenen un espai propi per socialitzar, realitzar exercici i poder passejar sense corretja amb les més altes condicions de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.