Menorca participa a la campanya promocional “Caminos naturales de España, elige tu camino” El Camí de Cavalls forma part de la xarxa de rutes nacional, que en conjunt suma més de 10.400 quilòmetres.

Camí de Cavalls

Menorca participa a la primera campanya promocional ‘Caminos Naturales de España, elige tu camino’ que posa en marxa el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació per donar a conèixer aquesta xarxa que contribueix al desenvolupament sostenible de les zones rurals i fomenta activitats com el senderisme i el cicloturisme. Els spots i anuncis de TV, ràdio, mitjans gràfics, digitals i publicitat exterior s’emetran durant el mes de juny, per donar a conèixer els itineraris abans del període estival de vacances, i també durant el mes d’octubre.

Part dels spots s’han rodat a la nostra illa seguint tres blocs temàtics específics: els camins i la bicicleta, els camins i el patrimoni històric-cultural i els camins i l’aigua. L’objectiu del ministeri és també impulsar la xarxa Caminos Naturales de España per fer-los econòmicament viables, garantint el manteniment i l’ús del domini públic.

La xarxa suma més de 10.400 quilòmetres repartits per tota la geografia espanyola. Els camins es caracteritzen per la seva diversitat ja que, a més d’aprofitar antigues infraestructures de transport, reutilitzen canals, vies pecuàries, senders i antics camins públics per tornar a ser transitats per senderistes, ciclistes o recorreguts a cavall.

A part de la campanya promocional, la difusió de Caminos Naturales de España es fa també a través de la web www.caminosnaturales.es, de fires de turisme i d’esdeveniments promocionals. Hi ha disponibles guies dels diferents camins, una guia d’accessibilitat editada en col·laboració amb la Fundación ONCE, itineraris ciclables, una app mòbil i vídeos divulgatius al canal de youtube del ministeri: https://www.youtube.com/playlist?list=PLEuHpCZXt_Alkc1gOuk4j78nJ_MudnKWX

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.