Lô Esport Menorca, Campió de Balears

Alaior. – Lô Esport torna a fer història i guanya el Campionat de Balears de clubs d’estiu, essent com a l’hivern, la primera vegada que un club de Menorca aconsegueix aquest objectiu. Aquest triomf omple de motivació i orgull l’equip en la imminent participació a la Lliga de Segona Divisió d’Atletisme, a celebrar-se el diumenge 12 de juny a Barcelona.

Els atletes han completat pòdiums a totes les 20 proves del campionat, obtenint un total de 9 primers llocs. 8 segons llocs i 3 tercers llocs.

Aquests resultats han sumat un total de 147 punts per a Lô Esport dels 160 possibles. El Club Atletisme Siurell ha aconseguit la segona posició amb 128 punts, seguit del PEGASUS AC amb 114 punts.

Entre els triomfs, destaca el 4×100 amb Emilio Vasco, Marc Mascaro, Jan Termens i Biel Mayans amb un temps de 43.47 que a més és rècord de Menorca de relleus.

Les al·lotes igualen el millor resultat


L’equip d’al·lotes del club aconsegueix mantenir la 7a posició, classificació molt ajustada ja que la cinquena posició només ha quedat a 4 punts i mig. Amb la qual cosa, i en ser un equip molt jove, han demostrat que per a la temporada que ve poden lluitar per aconseguir pujar diversos esglaons a la classificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.