Sugrañes: “Menorca viu de rendes de les polítiques del Partit Popular, malgrat les traves del tripartit” “El PP som és de Menorca perquè no defensem només l'illa, també els menorquins que hi viuen”

Es Mercadal – La presidenta del Partit Popular de Menorca ha assegurat aquest dissabte, durant la seva intervenció en l’homenatge als 51 afiliats amb 40 anys o més de militància celebrat a es Mercadal, que “Menorca viu de rendes de les polítiques del Partit Popular de la legislatura 2011- 2015 en un escenari extraordinàriament difícil” malgrat “les traves i prohibicions de l’esquerra” els partits de les quals “curiosament es pengen unes medalles que no mereixen i s’apropien d’uns èxits que no són seus”.

Sugrañes s’ha referit a tres elements que han estat clau per a la transformació positiva que està vivint Menorca, els tres fruit de decisions polítiques del Partit Popular: “Nosaltres obrim el mercat francès que tan bons resultats està donant perquè creiem en el turisme i en la diversificació. Nosaltres propiciem amb la nostra reforma legislativa la modernització de la planta hotelera que ha transformat la nostra oferta i permetem l’obertura d’hotels d’interior que han donat tan bons resultats, ja que han permès rehabilitar patrimoni que queia i ha contribuït a la desestacionalització. I nosaltres, amb la Norma Territorial Transitòria, facilitem la rehabilitació de nombrós patrimoni al camp, la recuperació de terres per a nous cultius, la diversificació del sector i un increment de la qualitat de la nostra oferta d’allotjament i, amb ella, dels clients que ens visiten”, ha explicat davant dels més gairebé tres centenars de militants i simpatitzants de tots els municipis que han acudit a la paella homenatge.

“Cap de les tres mesures no va costar un euro al contribuent i amb cap de les tres no està d’acord l’esquerra, que aposta per prohibir la venda de propietats a estrangers, prohibeix els usos complementaris al camp mentre veiem com tanquen cada any desenes d’explotacions i dificulta qualsevol projecte turístic quan no ho prohibeix directament amb moratòries absurdes que ningú ha demanat i que avanço que retirarem quan tornem al Govern”, ha destacat la presidenta insular.

Sugrañes ha instat la família del Partit Popular que “estem orgullosos del nostre model de gestió, de la nostra manera de treballar, de la nostra aposta pel desenvolupament sostenible, pel nostre model de llibertat, prosperitat i progrés” que “res no té a veure amb l´infern de prohibicions i limitacions de l´esquerra”.

Som és de Menorca

Sugrañes es va referir diverses vegades al Partit Popular com “som és de Menorca” en al·lusió que la majoria de menorquins veuen l’illa com el Partit Popular i per aquest motiu és històricament la formació més votada. “Nosaltres som és de Menorca perquè no només defensem l’illa, també defensem els menorquins que vivim o volem viure-hi”.

Sugrañes ha criticat la incapacitat del tripartit de treballar i de gestionar les competències pròpies del Consell i la contradicció que suposa voler més competències quan no són capaces de gestionar les pròpies: carretera general set anys en obres i una ruïna per a les arques de la institució, aparcament de Cala Galdana, ajuts a la DANA, ajuts de Provilac, el transport públic en precari i paralitzat, la ITV col·lapsada i sense resposta, Lazareto com una postal, estació d’autobusos de Ciutadella, conservatori de música, PTI, planta de biogàs a es Milà, aparcament a Favaritx, el pla 2030 com a paper mullat… “Això sí, anuncis i promeses cada dia, com el pla de xoc per a la crisi inflacionista que ara no saben com fer i vénen a demanar ajuda al Partit Popular que ha demostrat a Eivissa que sí que es pot”, ha emfatitzat. “Alaior i Es Migjorn són dos exemples de com treballem i gestionem”, ha insistit.

Sugrañes ha destacat que “no fan el que han de fer i, en canvi, es dediquen a promoure lleis inconstitucionals que són un infern de prohibicions, una intromissió il·legítima a la vida dels menorquins com la Llei Menorca Reserva de la Biosfera”.

Submissió de Susana Mora

La presidenta popular ha insistit en la incapacitat de Mora de “reivindicar i de defensar Menorca i els menorquins davant de Palma i Madrid”. “El cable principal que encara esperem, la discriminació dels fons europeus i la manca de cribratge preventiu per al càncer de còlon són només tres exemples del que no podem permetre i permetem ajupint el cap ia sobre amb un somriure no sigui que s’enfadi Francina Armengol”, ha destacat.

Sugrañes ha animat els assistents al fraternal menjar a defensar amb orgull la manera de treballar del Partit Popular i ha recordat que falten 358 dies per a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques: “Sortirem a guanyar perquè Menorca i els menorquins és el que necessiten ”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.