L’Ajuntament de Ciutadella edita un fulletó informatiu sobre els actes i les mesures de seguretat per Sant Joan S’han editat 3.000 exemplars d’aquest fulletó, que es distribuiran a l’Aeroport i a l’Estació Marítima de Ciutadella, a més d’estar en format digital.

L’Ajuntament de Ciutadella ha editat un fulletó informatiu sobre les Festes de Sant Joan. En aquesta publicació s’informa dels actes que conformen la festa, així com de les recomanacions de seguretat que s’han d’aplicar per viure la celebració. La informació s’ofereix en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany.

Cartell Sant Joan 2022S’han editat 3.000 exemplars d’aquest fulletó, que es distribuiran a l’Aeroport i a l’Estació Marítima de Ciutadella, a més d’estar en format digital. L’objectiu d’aquesta publicació és oferir el màxim d’informació possible per tal que les persones que assisteixen a Sant Joan coneguin l’origen de la festa, els seus protagonistes i els seus actes, arribant a entendre així la dimensió de la celebració i, conseqüentment, que s’adopti una actitud de respecte i col·laboració.

Aquesta mesura se suma a altres actuacions, com la campanya de conscienciació conjunta entre l’Ajuntament i l’AETIB, que van en la línia d’aconseguir una actitud respectuosa i col·laboradora per part de totes les persones que gaudeixen de les festes de Sant Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.