L’Ajuntament i l’AETIB inicien una campanya de conscienciació sobre les Festes de Sant Joan La proposta consta de diferents vídeos testimonials amb protagonistes de les festes demanant responsabilitat a tota la població.

L’Ajuntament de Ciutadella i l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) posen en marxa una campanya de conscienciació sobre les Festes de Sant Joan, per tal d’aconseguir una actitud de respecte cap a la festa per part de totes aquelles persones que hi assisteixin. Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat d’aconseguir una actitud respectuosa i col·laboradora amb una celebració que atrau cada any a milers de persones.

Campanya Sant JoanLa campanya consta de diferents vídeos testimonials amb protagonistes de les festes demanant responsabilitat a tota la població. Així, es poden veure pagesos i madones, joves, infants, voluntaris i/o policies locals explicant la seva visió de la festa, fent una crida a viure la celebració amb seny i respecte, i intentant connectar amb el sentiment de totes aquelles persones que visualitzaran aquests muntatges. El principal públic al qual es vol arribar és la població jove que visita Ciutadella durant les festes, així com els seus familiars, perquè entenguin tot allò que representa, comporta i es viu per Sant Joan i adoptin una actitud col·laboradora i d’implicació.

La campanya, finançada per l’AETIB, es difondrà a través de xarxes socials, pàgines web i també anuncis a la televisió, que es podran veure a tot Balears i també a Catalunya. A la vegada, també s’emetran falques sonores a diferents emissores de ràdio de Balears i Catalunya, i també a través de Spotify.

Aquesta campanya segueix el fil d’altres actuacions de conscienciació impulsades en els darrers anys per l’Ajuntament de Ciutadella, com poden ser l’edició de fulletons de conscienciació, els vídeos que es reprodueixen a les pantalles gegants durant les festes, xerrades als centres d’educació secundària de Menorca i Mallorca, la formació a policies tutors mallorquins i diversos vídeos de conscienciació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.