L’OBSAM posa en marxa l’estudi “Conservació i restauració de badies somes a Menorca”

L’OBSAM ha engegat aquest projecte, que desenvolupa la doctora en biologia marina Marta Sales junt amb la Fundació Marilles, el Centre d’Estudis Avançants de Blanes (CEAB) i el GOB Menorca, per estudiar l’estat de les badies somes de Menorca.

Menorca és l’illa balear que té les badies d’aigües poc profundes més saludables, no obstant això, ha sofert una degradació i corre el risc d’haver de suportar una pressió creixent a les seves badies somes, així mateix, té seriosos reptes que afrontar la seva gestió integral.

Aquest estudi, que és la primera fase d’un projecte balear més ampli, consistirà a definir quin és l’estat de les badies, determinar el seu òptim potencial ecològic i dissenyar un programa de mesures que ajudi a millorar-les, com la redacció de plans de restauració a badies somes o el plantejament d’estudis per augmentar el coneixement de cara a la gestió d’aquests espais.

One Comment on “L’OBSAM posa en marxa l’estudi “Conservació i restauració de badies somes a Menorca””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca