L’Ajuntament d’Es Castell obrirà un període informatiu de quinze dies per fer pedagogia sobre la nova ordenança d’aparcament Cal recordar que les restriccions d'aparcament al nucli urbà del poble entraran en vigor el 15 de juny i s'allargaran fins al 30 de setembre.

Amb l’objectiu de facilitar la implantació de la nova ordenança d’aparcament, l’Ajuntament obrirà un període informatiu de quinze dies, durant els quals la Policia Local no aplicarà sancions i es limitarà a informar els conductors de l’entrada en vigor de la nova normativa.

Cal recordar que les restriccions d’aparcament al nucli urbà entraran en vigor el 15 de juny i s’allargaran fins al 30 de setembre. Durant aquest període, en horari de 18 a 00.00 h, es prohibirà l’aparcament al nucli urbà a les persones que no disposin d’una targeta que els identifiqui com a residents o com a complidors d’algun dels supòsits especials.

L’objectiu de la nova ordenança és donar prioritat als residents al municipi durant la temporada turística, obligant els visitants a aparcar a les bosses d’estacionament perimetrals. La resta de l’any, no hi haurà cap mena de restricció.

Les restriccions no afectaran les urbanitzacions de Santa Anna, Sol de l’Est i Son Vilar.

No estaran subjectes a aquesta restricció les motocicletes, ciclomotors i bicicletes, els vehicles d’emergències i serveis públics i els cotxes de persones amb mobilitat reduïda.

Obtenció de les targetes

Les persones propietàries de vehicles que tinguin dreta a la Targeta A1 i que encara no la tinguin, han de passar per l’Ajuntament a cercar-la.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.