Més visibilitat per al mandat de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia S’engega una nova acció publicitària que inclourà la retolució de dos autobusos, tres tanques publicitàries i cartelleria a l’Aeroport i als dos ports.

El Consell Insular de Menorca, a través del Departament d’Economia i la Fundació Foment del Turisme, engega una nova campanya promocional per donar més visibilitat al mandat de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia durant la temporada turística d’estiu (juny, juliol, agost i setembre). Es tracta d’una acció que compta amb el suport del Departament de Mobilitat.

En concret, s’ubicaran tres tanques publicitàries (Maó, Mercadal i Ciutadella), així com cartelleria a l’Aeroport i banderoles al Port de Ciutadella i al de Maó. A més, es retolaran dos autobusos – un farà el recorregut Maó-Ciutadella i l’altre farà el recorregut de Maó a les platges de Sant Lluís-, on també s’inclourà promoció de la revista gratuïta Oliaigua, la qual està apadrinada pel xef del celler Can Roca, Joan Roca.


A través d’aquesta acció es pretén visibilitzar de cara als turistes el mandat assumit per Menorca com a Regió Europea de Gastronomia, una oportunitat per donar un reconeixement als valors culinaris de l’illa durant tot l’any. Aquesta distinció va ser concedida a finals de 2019 per l’Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT) gràcies a la col·laboració publicoprivada. Per celebrar aquest reconeixement s’ha elaborat un ampli programa d’activitats durant tot el 2022 que giren al voltant de la cuina, la cultura local, el territori i la sostenibilitat com a grans eixos motors d’aquesta declaració.

Cal recordar que aquesta acció promocional se suma a les ja portades a terme com l’emissió de programes culinaris al Canal Cocina, la participació en fires gastronòmiques, i insercions publicitàries com a TV3 i a la revista francesa Cuisine A&D, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.