Obertes les inscripcions per participar en el Concurs de Bujots de Sant Joan 2022 El termini d’inscripcions finalitzarà el 21 de juny

Concurs de Bujots de Sant Joan 2022

Un any més, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Maó prepara el Concurs de Bujots de Sant Joan que es cremaran dia 23 de juny, als festers que tindran lloc al parc des Freginal. Aquest dimarts, 14 de juny, s’obre el termini d’inscripcions que finalitzarà el 21 de juny.

Els interessats podran apuntar-s’hi adreçant-se al Servei Municipal de Cultura que s’ubica al primer pis del Claustre del Carme.

Pel què fa els premis, cada categoria optarà a un primer i un segon premi. En el cas dels participants de la categoria comerços i entitats, rebran premis en metàl·lic, de 100 € pel guanyador i 50 € pel segon premi. En el cas dels participants particulars i els centres escolars, optaran a vals de compra en botigues de joguines i llibreries pel mateix import.

El jurat valorarà favorablement l’enginy de la creació, l’originalitat i creativitat, així com l’esforç que hagi suposat la confecció del bujot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.