Es Mercadal obre dues noves pistes cobertes de pàdel El Pla Insular de Cooperació (PIC) del Consell de Menorca ha finançat el 55% de les noves instal·lacions.

Les dues noves pistes cobertes de pàdel del Club Tenis Mercadal estan ja en funcionament i s’afegeixen a les dues altres pistes de pàdel descobertes que ja disposava el club. Les pistes han estat inaugurades avui per la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, el batle des Mercadal, Xisco Ametller, el conseller de Cultura, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria i la directora Insular de Cooperació Local, Nati Benejam. La inversió d’uns 250.000 euros ha estat finançada en més de la meitat amb doblers aportats pel Consell Insular a través del Pla Insular de Cooperació (PIC) del Departament d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local.

Durant la presentació, la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha manifestat que “aquest projecte és una mostra més de l’interès de l’Ajuntament des Mercadal en fer d’aquest municipi, un municipi on l’activitat esportiva compti amb equipaments esportius diversos i de qualitat, al mateix temps que es fomenta hàbits saludables entre la població. Des del Consell Insular sempre estarem al costat d’aquells ajuntaments que fomentin polítiques que apostin pel benestar i la salut de la gent, i fent arribar l’esport a tota la ciutadania amb l’ampliació d’equipaments que ofereixen serveis públics i de qualitat.”

La directora insular de Cooperació Local, Nati Benejam, destaca que és una obra finançada amb el Pla Insular de Cooperació Local (PIC) “que tenim des del Consell, concretament el PIC presentat al 2021, a on el Consell ha participat amb 139.000 euros que equivalen al 55% del cost total d’aquestes pistes de pàdel des Mercadal i és vocació del Consell poder invertir en la millora dels serveis públics dels municipis de Menorca”

El projecte de construcció de les dues noves pistes de pàdel cobertes ha inclòs les tasques de demolició, fonaments, aigües pluvials i les pistes pròpiament dites així com els tancaments, la il·luminació i altres elements complementaris dins la zona esportiva del Club Tenis Mercadal, al carrer Tramuntana del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca