La 4Mariners d’es Nàutic viatja a Cala d’Or al Campionat d’Espanya de Pesca d’Altura de Currican després de no poder competir per mal temps a Pollença L'embarcació del Club Nàutic Ciutadella torna a la càrrega i demà dijous parteix al campionat, classificatori per el Campionat del Món i que es celebra també a l’illa major, a Cala d’Or.

Cartell campionat Accidentada Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Currican 2022 la viscuda els passats dies a Mallorca, en el Real Club Nàutic Port de Pollença, per l’embarcació del Club Nàutic Ciutadella, 4Mariners, i la resta de participants de les Illes Balears i la península.
A la reunió de patrons i degut a que la gent participant en general va trobar molt mal temps per anar a Pollença, es van veure obligats a suspendre la prova de divendres i fer una única jornada el dissabte, que també van estar a punt d’anular-e per mal temps. La tripulació del CN Ciutadella, amb el patró Juanmi Llompart, i Hilari Martínez, Biel Campins, José Torrico i José Moll, va competir l’únic dia de Copa d’Espanya i dels 17 clubs participants, 16 van decidir anar cap al nord, amb ones grosses i on no van trobar el peix. I entre aquests hi eren els representants del CN Ciutadella. Només una barca va anar cap el sud i va trobar albàcores i va guanyar el campionat.
Oblidat però aquest viatge infructuós a Mallorca la 4Mariners del CN Ciutadella torna a la càrrega i demà dijous parteix al Campionat d’Espanya de Pesca d’Altura de Currican 2022, classificatori per el Campionat del Món i que es celebra també a l’illa major, a Cala d’Or.
«Esperam que vagi molt millor ja que donen bon temps i sabem cap a on anar a cercar el peix. Aprofitarem el viscut aquests dies per millorar i donar-ho tot a Cala d’Or», diu Juanmi Llompart del campionat que munta el Club de Pesca Marina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca