L’àrea de Serveis Socials visita 250 persones majors de 80 anys que viuen soles Durant les visites s’elabora una enquesta per tal de conèixer la realitat en la qual viuen aquestes persones.

mans de persones majors

En el mes de maig, l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Maó va iniciar una campanya per mostrar suport al col·lectiu de persones majors de 80 anys que resideixen soles al municipi i apropar informació que pugui ser del seu interès.

Dues treballadores auxiliars d’Ajuda a Domicili de l’àrea de Serveis Socials ja han realitzat un total de 195 visites, de les 250 que tenen previstes realitzar. En elles, s’elabora una enquesta per tal de conèixer la realitat en la qual viuen aquestes persones, alhora que se’ls informa dels serveis i prestacions que tenen a la seva disposició, així com els tràmits que han de realitzar per accedir-hi en cas que es mostrin interessades.

L’entrevista amb les treballadores de Serveis Socials es va precedir d’una carta informativa, en la qual l’Ajuntament els notificava que s’estava duent a terme aquesta campanya.

Aquestes visites van dirigides a persones majors de 80 anys, residents al terme municipal de Maó, que viuen soles i de les quals no consti que estiguin adherides a cap recurs o prestació.

A l’actualitat, a Maó consten 542 persones majors de 80 anys que viuen soles, de les quals 300 disposen d’Ajuda a Domicili, teleassistència i/o altres prestacions d’atenció a la dependència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.