Obert el termini per presentar sol·licituds per a subvencions a entitats sense ànims de lucre L’Ajuntament obre una convocatòria dotada amb 50.000 euros, i organitza una jornada d’assessorament el 27 de juny per a les entitats que s’hi vulguin acollir.

L’Ajuntament de Ciutadella ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a les subvencions a les entitats sense ànim de lucre del municipi. Les bases que regulen aquesta convocatòria es van aprovar per Junta de Govern el 18 de maig, i es van publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) el 9 de juny. El termini màxim per a presentar sol·licituds finalitza el dia 11 de juliol.

La convocatòria està dotada amb un màxim de 50.000 euros, quantitat que té com a objectiu promoure la participació en la vida comunitària de les associacions presents al municipi, atendre’n les necessitats específiques i donar suport a les seves activitats, programes i projectes.

Per tal que totes aquelles entitats que vulguin puguin presentar la seva sol·licitud, s’ha organitzat una jornada d’assessorament, que tindrà lloc el dilluns 27 de juny a les 19.30 hores a la Casa de Cultura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.