Torna el Sant Joan Cultural, la iniciativa per a viure la Festa a través de la poesia i la música El proper 21 de juny al pati de Can Saura se celebrarà la tercera edició de la proposta artística per a fomentar la poesia i la música santjoanera.

El proper 21 de juny al pati de Can Saura se celebrarà el Sant Joan Cultural 2022, la tercera edició de la proposta artística per a fomentar la poesia i la música santjoanera.
Sota el títol de Replec poètic els actors Agnès Romeu i Josep Mercadal condueixen un espectacle dramatitzat sobre Sant Joan amb la participació dels poetes Iosune Arriaran, Toni Català, Sili Pons, Guillem Benejam i Bep Joan Casasnovas i l’actuació musical en directe de Cris Juanico. Una activitat cultural que vol reivindicar a Festa com a font d’inspiració per a la  creativitat literària i musical i apropar-la a tots els públics.
Sant Joan Cultural és una iniciativa de l’associació vaDcultura i va néixer fa dos anys per omplir el buit de l’aturada de la Festa a causa de la pandèmia. L’edició anterior consistia en un Caragol poètic pel recorregut del caragol de Santa Clara el dia 23 de juny amb punts de poesia i música en directe situats en llocs especialment significatius de Sant Joan com ara el convent de Santa Clara, el pati de cas Duc o el carrer de ses Roques entre d’altres. També el 24 de juny es va celebrar un espectacle amb interpretació d’escenes de Foc i fum al mateix pla, concretament a s’Hort des Quei. L’impacte d’aquestes activitats va ser molt positiu i va permetre viure la Festa des de l’emoció del record que evoca la seva pròpia poesia i música, és per aquest motiu que l’organització ha volgut seguir fomentant aquest tipus d’accions culturals i mantenir viu aquest esperit.

 

Replec poètic se celebrarà en una única funció el 21 de juny a les 19 h al pati de Can Saura, les entrades estan disponibles a la web de vadllibres.cat o presencialment a vaDllibres (c/de sa Carnisseria, 24). Compta amb el patrocini de Gin Xoriguer i Fundació Baleària i la col·laboració de Pastisseria El Diamante, Jazzbah, Cope Menorca, vaDllibres, Ajuntament de Ciutadella i Consell Insular de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.