Operatiu especial Sant Joan del servei de bus regular de passatgers a Ciutadella El servei començarà a les 22:30 h del dia 22 i finalitzarà a les 23:30 h del dia 26 de juny.

bus

L’esperada celebració de les festes de Sant Joan de Ciutadella estan en ple procés de preparació i un dels aspectes rellevants i que afecten els residents i turistes que ens visiten durant aquests dies és el dels desplaçaments des de les diferents zones turístiques cap al municipi. A tal efecte s’ha organitzat un dispositiu especial destinat a oferir un servei ininterromput de 24 hores des de les 22.30 h del dia 22 fins a les 23.30 h del dia 26 de juny.

Les línies que es veuran afectades per aquest dispositiu seran les següents:

L61 Ciutadella-Cala Blanes-Delfines-Cala Forcat

L64 Ciutadella-Caleta-Cala Blanca-Santandria

L65 Ciutadella-Caleta-Cala Bosch-Son Xoriguer

La línia 62 Ciutadella-Cala Morell comptarà amb 4 serveis diaris, no obstant això, el servei no arribarà fins a La Vall-Algaiarens.

Les línies L62-La Vall, L66-Son Saura i L68-Cala Turqueta no estaran operatives els dies 23, 24 i 25 de Juny.

La línia L69-Macarella operarà amb normalitat, exceptuant el dia 23 de juny que el darrer servei es prestarà amb sortida des de Ciutadella a les 16.25 h i des de Macarella a les 17.00 h.

Atès al tancament de la circulació en les principals vies de la ciutat de ponent la línia 60-Bus Ciutadella no prestarà el seu servei habitual des del 22 fins al 25 de juny.

Finalment i atesa la instal·lació de les atraccions que tradicionalment ocupen l’espai de la plaça Pins on operen les línies del servei regular de platges, aquestes traslladaran la seva operativa a la Via Perimetral (Avinguda Mascaró Passarius) des del dia 16 al 28 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.