Deu majors de 30 anys acaben a Ciutadella el curs de vuit mesos d’atenció sociosanitària El SOIB i l’Àrea d’Ocupació del Consell preparen nous cursos-tallers per a la tardor.

Els deu alumnes-treballadors del taller ocupacional d’atenció sociosanitària a persones al domicili del programa SOIB 30 Formació i Ocupació «Sa Vinyeta» han finalitzat satisfactòriament el curs millorant així la seva ocupabilitat laboral. Ara els alumnes-treballadors estan disponibles per a fer feina tant a les administracions, com en alguna entitat o bé a l’àmbit privat. El programa «Sa Vinyeta» està impulsat pel SOIB de forma conjunta amb el Consell Insular, i la participació del SEPE, amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

A l’acte de clausura a Sa Roqueta, l’edifici del Consell al polígon de Ciutadella, els alumnes-treballadors han realitzat una exposició davant la directora Insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local, Nati Benejam, i la directora del SOIB Menorca, Miriam Cuerva, responsables del taller. L’alumnat ha compartit el que han après durant el curs així com l’experiència pràctica que han desenvolupat i han agraït aquesta oportunitat de treball i formació pel seu futur.

Aquest curs-taller amb pràctiques de feina remunerades i classes teòriques és una de les formacions organitzada a Menorca pel SOIB (Servei d’Ocupació de les Illes Balears) i l’Àrea d’Ocupació del Consell Insular per atendre la necessitat de treballadors ben formats en diversos àmbits com el sociosanitari, i en concret en aquest cas, per atendre a persones dependents o amb necessitats especials al seu domicili.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.