La FFTM contracta informadors turístics per a la campanya de Conscienciació sobre Sant Joan Des d’avui divendres i durant una setmana (fins el dia 24), hi haurà dos informadors per atendre els viatgers que arribin a l’illa procedents de Mallorca i Barcelona per a viure les festes de Ciutadella.

Des d’avui divendres i durant una setmana (fins el dia 24), hi haurà dos informadors en torn de matí i dos més en torn de capvespre (en horari ininterromput de les 8 a les 23 hores) per atendre els viatgers que arribin a l’illa procedents de Mallorca i Barcelona per a viure les festes de Ciutadella.

A més de lliurar en mà els fulletons informatius que ha editat l’Ajuntament sobre l’origen, els protagonistes, els actes que conformen la festa, i les recomanacions de seguretat que s’han de tenir en compte; els informadors podran resoldre els dubtes que puguin tenir els visitants sobre qualsevol altre aspecte relacionats amb la celebració patronal del municipi de ponent, o amb l’ampli ventall de propostes alternatives per gaudir de Menorca en aquestes dates.

Per altra banda, des d’ahir dijous estan operatius els informadors que ha que ha posat a disposició el Consistori de Ciutadella a través del conveni que s’ha formalitzat amb l’Escola de Turisme (ETB). Durant tota la setmana de festa, del dilluns a divendres de 9.30 a 13 i de 18 a 20.30 hores, cobriran les arribades a l’estació marítima i les hores punta d’autobusos a la via perimetral.

Es tracta d’una iniciativa que se suma a la campanya que pretén aconseguir una actitud respectuosa i de col·laboració per part de totes les persones que venen a l’illa per gaudir de Sant Joan a partir del coneixement i el respecte pel sentit de la festa.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.