L’Ajuntament de Ciutadella treballa per a enllestir tots els detalls logístics per a les festes de Sant Joan La celebració implica la mobilització de moltes persones i serveis, que aquests dies ja treballen a tot ritme per a fer possible el retorn de la festa gran.

L’Ajuntament de Ciutadella està ultimant els preparatius per a les festes de Sant Joan. Les feines que s’han de fer perquè el municipi estigui a punt per a la celebració són moltes, i impliquen la mobilització de moltes persones i serveis, que aquests dies ja treballen a tot ritme per a fer possible el retorn de la festa gran.

El llistat de tasques que s’han de realitzar és molt ampli, i implica gairebé a tots els serveis de l’Ajuntament, però especialment a la brigada municipal i el personal vinculat a Festes. En aquest sentit, destaca l’emblanquinada d’edificis i espais, la instal·lació d’il·luminació addicional a carrers i places, així com a Es Pla, que s’ha adequat dues vegades. La llista segueix amb la contractació dels serveis sanitaris que s’instal·len per tot el nucli urbà durant els dies de la festa, del servei de veterinari de guàrdia per a garantir el benestar dels animals o de les avellanes que es llençaran aquests dies.

Per aquests dies també es fa provisió d’aigües per a tot el personal que fa feina, s’imprimeixen cartells i recomanacions de seguretat, s’instal·len càmeres de compteig per controlar l’assistència als principals actes de la festa i es lloguen vehicles de reforç per a la Policia Local. També es fan feines de fusteria, de ferrer, es munten les grades a Es Pla i as Born, i es contracta un ferrer que estarà de guàrdia en cas de necessitat. I s’instal·la l’arena als carrers que ho necessiten, les pantalles gegants (enguany dues) i tota la megafonia necessària per a la seguretat del Caragol des Born i dels Jocs des Pla.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella es vol posar en valor tota aquesta tasca discreta, però imprescindible perquè tot estigui preparat per a la festa, una feina que dona compte de la veritable dimensió de la celebració, i que és un motiu més per al respecte cap a les festes de Sant Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.