Nit de vetlla pel Be de Sant Joan Aquest capvespre ha arribat des del lloc de Sa Muntanyeta per passar la nit a la posada del caixer Pagès

Sam Bosch, s’Homo des Be d’enguany, no li ha tret l’ull de damunt en tot el trajecte i a l’arribada a la posada. El tàndem que formaran demà durant tot el dia serà quelcom més que espiritual. La mirada amorosa del jove pagès que passejarà l’anyel a becoll ho diu tot.

El moment de l’arribada a la posada del caixer Pagès de Tramuntana

Son pare, Jesús Bosch, el caixer Pagès de Tramuntana, ja tenia la posada a punt i tot just s’han obert les portes l’espai del carrer Cova de ses Àmfores s’ha omplert d’amics i visitants. No hi ha faltat la Junta de Caixers d’aquest bienni 2022-23 que han participat de la vetlla i han rebut l’estima de la gent.

Tot a punt al carrer Cova de ses Àmfores

Aquesta nit serà especial, sense cap dubte, per en Sam Bosch i la seva família. A ell, i a tota la Junta de Caixers que demà formaran la comitiva del Diumenge des Be, els hi desitjam sort i ventura. Serà una nit llarga que acabarà just soni el primer Toc de Fabiol de les festes a les 9 en punt del matí des de la casa senyorial de Can Simó, al carrer de Santa Clara i comenci el Diumenge des Be.

Tothom vol vetllar es Be

Imatges: Antxón Castresana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.