Reforç dels Bombers per les festes de Sant Joan Amb la previsió de l’arribada massiva de visitants a Ciutadella per assistir a les festes, el Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament del Consell Insular, es reforça amb un dispositiu especial

 

Des del passat dissabte 18 i fins dissabte 25 el Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament del Consell Insular de Menorca realitza reforços especials per les festes de Sant Joan, especialment a Ciutadella però també a la resta de l’illa. Els Bombers realitzen rutes de prevenció pels principals escenaris de les celebracions, revisant que els equipaments estiguin en bones condicions i també recordant la importància de la precaució i el comportament cívic de tota la ciutadania participant de les festes, amb aglomeracions de milers de persones.

Al parc de Bombers de Ciutadella s’ha doblat el nombre de bombers de guàrdia, afegint 5 bombers més, i també es desplacen aquests dies als escenaris dels principals actes de les festes de Sant Joan, com a la Plaça des Born per a la recepció des Bé, per realitzar tasques de revisió d’hidrants – les boques d’aigua ubicades als carrers – i altres pràctiques de prevenció.

Els propers dies a on s’intensifiquen les tasques de prevenció dels Bombers seran el dimecres 22 amb els festers a Ciutadella i el dijous 23 a Maó, amb una dotzena de festers com a mínim a cada ciutat. El Cap Insular dels Bombers, Joan Rosselló, recorda la importància de ser prudents i respectar les normes de seguretat a l’hora d’encendre festers i petards, així com amb la conducció de vehicles, apuntant que es poden fer servir autobusos i taxis. El Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament del Consell Insular treballa des de la xarxa de Parcs de Bombers no només per resoldre situacions de risc si no també i molt especialment per prevenir aquestes situacions adverses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.