Comença la desfilada des del dic de Son Blanc Es tracta principalment de joves, arribats de Mallorca i que venen en grup a passar les festes de Sant Joan

 

Un any més, i a pocs dies per la festa gran de Ciutadella es repeteix la desfilada de visitants que desembarquen al dic de Son Blanc i es desplacen a peu fins al seu allotjament. El perfil és semblant: joves – adolescents, la majoria- , provinents de Mallorca, venen en grup i duen una maleta de rodes amb el necessari per passar quatre o cinc dies. El primer és arribar a l’allotjament i ubicar-se i immediatament acudir al supermercat més proper a abastir-se de queviures. El tercer pas és anar a comprar alguna camiseta o capell amb disseny santjoaner. Després vindran hores de platja durant el dia i de festa durant la nit tot esperant el 23 de juny.

Es Caragol des Born és el seu principal destí festiu, allà s’hi concentren la majoria d’aquests joves, també a sa Convidada i als Jocs des Pla, els actes que resulten més massificats.

Una imatge que es repeteix any rere any i que ja forma part del preludi de Sant Joan, igual que ho era l’arribada al port vell del mític Rolón Plata als anys 90.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca